Home Australian Labradoodle Brabant Onze meiden Onze jongens Pup info Planning nestjes Australian Labradoodle Brabant Voor fokkers Gastgezin Onze toy poodles Contact Privacy
Nederlands

Planning nestjes

Hieronder vind je de planning van de aankomende nestjes. 

Cooper & Bear zijn op date geweest !

Cooper & Bear

Cooper & Bear zijn op date geweest ! We wachten vol spanning op de echo rond 29 juli !

Mini meisje Cooper met haar prachtige blauwe ogen zal hopelijk haar tweede nestje krijgen met Bear 

Beide hebben een heerlijk karakter en een hele fijne wavy coat, we zijn dan ook erg nieuwsgierig naar deze knappe puppy's

De wachtlijst voor deze twee knapperds is vol !!  

Vacht: Silky wavy coat

Maat: mini

Verwachte kleuren: Bruin, caramel rood, cream mogelijk met mooie tuxedo tekening

Inschrijven gesloten
loopsheid verwacht half September 2024

Tiger Lily & Scooby

Tiger Lily Is de dochter van mijn lieve Mouse en Ace, nu ze helemaal is goedgekeurd mag ze haar eerste nestje gaan krijgen !

Ik heb voor haar Scooby Doo in gedachten, deze kleine vrolijk deugniet met zijn groene ogen is de perfecte match met haar ! Zij zullen hopelijk samen prachtige mini australian labradoodle puppy's gaan krijgen. 

Mocht alles lopen zoals gepland dan zouden deze knapperds half november geboren kunnen worden en begin januari 2025 met u mee naar huis mogen.

De wachtlijst voor deze twee knapperds is vol !! Pas als er straks op de rontgen foto meer puppy's gezien worden dan verwacht zal er misschien nog een plekje zijn.

Vacht: Fleece

Maat: Mini

Verwachte kleuren: Bruin, Cream, Rood Caramel

Inschrijven gesloten
loopsheid verwacht oktober 2024

Kustendoodles Joy & Salem Manor Ace

Joy ons mooie mini phantom meisje zal op date gaan met lieve relaxte Ace. Deze match tussen Joy & Ace gaat hemels worden ! Joy is een lieve pittige tante en Ace een super relaxte lieverd.

We verwachten haar loopsheid begin oktober, dus als alles loopt zoals verwacht zouden die knapperds halverwege februari 2025 met u mee naar huis mogen. Deze datums zijn natuurlijk pas definitief als ze samen gezellig op date zijn geweest.

Beide zijn full phantom. Phantom wil zeggen in dit geval verschillende bruin tinten en caramel Mensen op de masterlijst worden als eerste benadert.

De wachtlijst voor deze twee knapperds is vol !! Pas als er straks op de rontgen foto meer puppy's gezien worden dan verwacht zal er misschien nog een plekje zijn.

Vacht: Wavy coat

Maat: Mini

Verwachte kleuren: Bruin Phantom, Caramel Phantom en Caramel Rood Phantom

Inschrijven gesloten
Loopsheid verwacht November 2024

Lady Kate Bacup & Dutchdoodle Prins Durin IV (Koos)

Omdat Kate & Koos vorige keer zulke mooie puppy's hadden samen, gaan we deze date hopelijk nog eens herhalen. 

Dit wordt Kate haar laatste nestje en we hopen zo dat er een klein Katetje voor ons zelf bij zit !

De wachtlijst voor deze twee knapperds is vol !! Pas als op de rontgen foto meer puppy's gezien worden dan verwacht zal er misschien nog een plekje zijn.  

 

Vacht: Wavy Fleece

Maat: Grote Mini

Verwachte kleuren: Rood en Rood Tuxedo

Inschrijven gesloten

Houd hier rekening mee

  • Masterlijst wil zeggen dat u nu al inschrijft. U krijgt dan bericht voordat de wachtlijst open gaat op de website en social media. Wilt u graag inschrijven voor de Masterlijst stuur dan een mail naar info@australianlabradoodlebrabant.nl dan stuur ik u mijn werkwijze toe. Kunt u zich hierin vinden dan stuur ik u de definitieve inschrijflink waar u na een aanbetaling definitief op de Masterlijst/Wachtlijst staat.
  • Gekozen reutjes kunnen om verschillende redenen op elk moment gewijzigd worden.
  • Al onze data zijn schattingen. We hebben een idee wanneer onze honden loops zouden moeten worden, maar we hebben te maken met moeder natuur. Een hond kan vroeger of later loops worden dan verwacht. Hier hebben we geen controle over en door op onze wachtlijst te staan, begrijpt u dat de timing slechts een schatting is.
  • Uw plek op onze wachtlijst stelt u op geen enkele manier in staat om te ‘kiezen’ welke pup van u is, het garandeert u alleen een plek in dit nestje.
  • We beslissen welke puppy in welk gezin wordt geplaatst op basis van hun temperament en persoonlijkheid. De puppy’s zullen een reeks testen ondergaan om ons te helpen kiezen welk gezin het beste bij hen past. U mag natuurlijk u voorkeur aangeven wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.
  • Australian Labradoodle Brabant heeft het recht om de verkoop van een puppy aan een persoon te weigeren.
  • Australian Labradoodle Brabant heeft altijd het recht om 1 of 2 puppy's te houden voor hun fokprogramma