Home Australian Labradoodle Brabant Onze meiden Onze jongens Pup info Planning nestjes Gallerij Voor fokkers Gastgezin Onze toy poodles Contact Privacy
Nederlands

Planning nestjes

Hieronder vind je de planning van de aankomende nestjes. 

Geboren Maar liefs 6 reutjes en 4 Meisjes !

Kaat & Prins Durin IV Koos

Dit wordt het eerste nestje voor Kaat. Kaat is een dochter van Sofie en hopelijk wordt zij net zo'n goede moeder als Sofie. 

Kaat & Koos hebben samen maar liefs 10 prachtige puppy's gekregen ! In de kleuren Caramel, Bruin en Zwart. 

* *   Er is nog 1 plekje in dit knappe nestje ! Deze knapperds mogen 8 mei met jullie de wijde wereld in. **


Vacht: Wavy fleece coat

Maat: Grote mini/kleine medium

Verwachte kleuren: Zwart, cream, rood caramel, en bruin

Inschrijving open
Verwachte geboorte datum rond 20 april.

Holly & Buddy

Dit wordt het eerste nestje van Holly. Holly is een black phantom en de zus van Ace. Ze heeft een heerlijk open karakter en is een echte mini.

Dit leuke mini dametje zal een date hebben met onze mini man Buddy beide dragen ze tricolor phantom dus we zijn zeer nieuwgierig naar hun mooie kleuren.

 YES !!! HOLLY & BUDDY krijgen Puppy's ! Als alles goed gaat verwachten we de puppy's rond 18 april en zouden ze  rond 10/15 juni met u mee naar huis mogen. Deze datums zijn natuurlijk afhankelijk van de dag van geboorte.

Nog plekje vrij op deze wachtlijst !


Vacht: Wavy fleece coat

Maat: mini

Verwachte kleuren: Phantom (=meerdere kleuren) in bruin en zwart en cream

Inschrijving open
Loopsheid verwacht Juni 2024

Cooper & Labradoodlemanie Sjeng

Mini meisje Cooper met haar prachtige blauwe ogen zal hopelijk haar tweede nestje krijgen met Sjeng van collega fokker Labradoodlemanie 

Beide hebben een heerlijk karakter en een hele fijne wavy coat, we zijn dan ook erg nieuwsgierig naar deze knappe puppy's

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze combinatie, mag u altijd contact met ons opnemen. Mensen op de masterlijst worden als eerste benadert.

Vacht: Silky wavy coat

Maat: mini

Verwachte kleuren: Bruin, caramel rood, cream mogelijk met mooie tuxedo tekening

Inschrijving open
loopsheid verwacht half September 2024

Tiger Lily & Scooby

Tiger Lily Is de dochter van mijn lieve Mouse en Ace, nu ze helemaal is goedgekeurd mag ze haar eerste nestje gaan krijgen !

Ik heb voor haar Scooby Doo in gedachten, deze kleine vrolijk deugniet met zijn groene ogen is de perfecte match met haar ! Zij zullen hopelijk samen prachtige mini australian labradoodle puppy's gaan krijgen. 

Mocht alles lopen zoals gepland dan zouden deze knapperds half november geboren kunnen worden en begin januari 2025 met u mee naar huis mogen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze combinatie, mag u altijd contact met ons opnemen. Mensen op de masterlijst worden als eerste benadert.

Vacht: Fleece

Maat: Mini

Verwachte kleuren: Bruin, Cream, Rood Caramel

Inschrijving nog niet open
loopsheid verwacht laat najaar 2024

Mouse & ?

Mijn lieve Minni Mousketeer Mouse zal in het najaar 2024 loops gaan worden en ik ben op zoek naar de juiste knappe vent.

Zeg nou zelf bij zo'n knap meisje hoort een te gekke date !!

Vacht: Wavy Fleece

Maat: Mini

Verwachte kleuren: Ligt aan haar date en die weet ik nog niet

Inschrijven gesloten

Houd hier rekening mee

  • Masterlijst wil zeggen dat u nu al inschrijft. U krijgt dan bericht voordat de wachtlijst open gaat op de website en social media. Wilt u graag inschrijven voor de Masterlijst stuur dan een mail naar info@australianlabradoodlebrabant.nl dan stuur ik u mijn werkwijze toe. Kunt u zich hierin vinden dan stuur ik u de definitieve inschrijflink waar u na een aanbetaling definitief op de Masterlijst/Wachtlijst staat.
  • Gekozen reutjes kunnen om verschillende redenen op elk moment gewijzigd worden.
  • Al onze data zijn schattingen. We hebben een idee wanneer onze honden loops zouden moeten worden, maar we hebben te maken met moeder natuur. Een hond kan vroeger of later loops worden dan verwacht. Hier hebben we geen controle over en door op onze wachtlijst te staan, begrijpt u dat de timing slechts een schatting is.
  • Uw plek op onze wachtlijst stelt u op geen enkele manier in staat om te ‘kiezen’ welke pup van u is, het garandeert u alleen een plek in dit nestje.
  • We beslissen welke puppy in welk gezin wordt geplaatst op basis van hun temperament en persoonlijkheid. De puppy’s zullen een reeks testen ondergaan om ons te helpen kiezen welk gezin het beste bij hen past. U mag natuurlijk u voorkeur aangeven wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.
  • Australian Labradoodle Brabant heeft het recht om de verkoop van een puppy aan een persoon te weigeren.
  • Australian Labradoodle Brabant heeft altijd het recht om 1 of 2 puppy's te houden voor hun fokprogramma