Home Australian Labradoodle Brabant Onze meiden Onze jongens Pup info Planning nestjes Australian Labradoodle Brabant Voor fokkers Gastgezin Onze toy poodles Contact Privacy
Nederlands
IMG 1119 IMG 1829

Gastgezin worden?

Als gastgezin krijgt u een hond als uw huis hond, zodat alle honden kunnen genieten van een thuissituatie.

Waarom kiezen we voor een gastgezin?

Omdat wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in lieve gezinnen plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient.

De normale kosten, zoals voer en goede dierenartszorg etc., zijn voor rekening van het gastgezin. Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok, dan zijn deze uiteraard voor ons.

In het geval van een reutje zullen wij deze, als hij goed uitgegroeid is, in willen zetten voor de fok. Dat betekent dat hij zo nu en dan bij ons komt om een teefje te dekken. Een reutje hoeft u niet lang te missen, dat zal per keer een paar uurtjes zijn of zelfs nog minder.

Voor een teefje is het iets anders... Zij zal haar nestjes, als ze op de juiste leeftijd is, bij ons krijgen. Dat betekent dat ze zeker 9 weken bij ons verblijft. In deze tijd bent u vanzelfsprekend van harte welkom (graag zelfs!) om moeder met pups te bezoeken.

Een gastgezin dient op max. 30 minuten rijden vanaf Schijndel te wonen. Dit in verband met persoonlijk en regelmatig contact. Uiteraard valt hier nog veel meer over te vertellen.

Als u interesse heeft in het worden van een gastgezin stuurt u dan een email naar: info@australianlabradoodlebrabant.nl