Home Australian Labradoodle Brabant Onze Labradoodles Pup info Ras Planning Nestjes puppy news Gastgezin Voor fokkers privacy
2021 - Zomer 2021 - voorjaar 2020 - voorjaar 2019 - najaar 2019 2018 2017 2016

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Julienne van Bemmel en Sofie is mijn eerste Australian Labradoodle! Doodle? Een Australian Labradoodle! Zachte vacht, begrijpende ogen, slim en een enorme knuffelkont.

Dat is, behalve ook nog geschikt voor mensen met een allergie, wat de Australian Labradoodle tot een perfecte huisgenoot maakt.

De Australian Labradoodle is erg aanhankelijk en wijkt geen moment van je zijde, daardoor wint ze steeds meer terrein als hulphond. Dat dit ras met respect en beleid gefokt moet worden is daarom een must.

Ik wil hier graag aan meewerken. Begonnen met Sofie en inmiddels al een klein elftal die in geweldige gastgezinnen wonen zodat ze alle aandacht krijgen die ze nodig hebben. Al mijn pups groeien op in alle vrijheid op in en om huis. Hierdoor zullen zij de stap naar hun nieuwe wereld nieuwsgierig en vrij tegemoet doodlen.

xxx Julienne & Sofie

wat mag u van mij verwachten

Mijn honden zijn echte gezinshonden. Zij leven samen met mij en mijn man Marcel in huis. Behalve vier geweldige doodles woont ook Toon de ruwharige dwergteckel er inmiddels al 10 jaar. Het is een druk maar gezellig gebeuren bij ons in huis. Ook de pups zullen in huis worden geboren en gesocialiseerd. Zij wennen op deze manier aan alle dagelijkse dingen die een huishouden teweeg brengt! Als de pups er aan toe zijn mogen ze de eerste stapjes in de grote wereld zetten, die zich dan nog beperkt tot onze huiskamer, maar als het weer het toe laat mogen ze naar buiten om daar de boel op stelten te zetten.

Verder hebben deze doodletjes veel liefde en knuffels nodig waar het ze hier zeker niet aan zal ontbreken. Het mooie van de doodles is dat je alles van hun dubbel en dwars terug krijgt! Ook het doodle virus haha

Julienne