Home Australian Labradoodle Brabant Onze Labradoodles Pup info Ras Verwachte Nestjes puppy news Gastgezin privacy
2020 - voorjaar 2019 - najaar 2019 2018 2017 2016

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Julienne van Bemmel en Sofie is mijn eerste Australian Labradoodle! Doodle? Een Australian Labradoodle! Zachte vacht, begrijpende ogen, slim en een enorme knuffelkont.

Dat is, behalve ook nog geschikt voor mensen met een allergie, wat de Australian Labradoodle tot een perfecte huisgenoot maakt.

De Australian Labradoodle is erg aanhankelijk en wijkt geen moment van je zijde, daardoor wint ze steeds meer terrein als hulphond. Dat dit ras met respect en beleid gefokt moet worden is daarom een must.

Ik wil hier graag aan meewerken. Te beginnen met Sofie en hopelijk met nog zo’n lieverd. De pups groeien op in huis en zullen hierdoor de stap in onze wereld nieuwsgierig tegemoet doodlen.

xxx Julienne & Sofie

wat mag u van mij verwachten

Mijn honden zijn echte gezinshonden: zij leven samen met mijn man Marcel, onze zonen Nick en en Jan en mijzelf in huis. Er wonen ook nog twee dwergteckels namelijk Loes en Toon bij ons dus het is een druk maar gezellig gebeuren bij ons in huis. Ook de pups zullen in huis worden geboren en gesocialiseerd. Zij wennen op deze manier aan alle dagelijkse dingen die een huishouden teweeg brengt! Als de pups er aan toe zijn mogen ze de eerste stapjes in de grote wereld zetten, die zich dan nog beperkt tot onze huiskamer, maar als het weer het toe laat mogen ze naar buiten om daar de boel op stelten te zetten.

Verder hebben deze doodletjes veel liefde en knuffels nodig waar het ze hier zeker niet aan zal ontbreken. Het mooie van de doodles is dat je alles van hun dubbel en dwars terug krijgt! Ook het doodle virus haha

Julienne